Architecten

archi

Materiaalkeuze, constructieopbouw, voegvulling

Natuursteen verharding verdient een zorgvuldig ontwerpproces. De keuze voor verband, natuursteen en voegvulling is esthetisch van groot belang maar kan niet los gezien worden van constructieopbouw en gebruik- en beheeraspecten.

Wij assisteren daar graag bij en bieden u achtergrondinformatie en downloads, dus lees gerust verder...

Kwaliteit is het gevolg van een ontwerpproces

Een ontwerpproces waar u zich als architect, stedebouwkundige, landschapsarchitect, ontwerper, mee bezig houdt. U streeft er waarschijnlijk naar om esthetiek, gebruikskwaliteit en duurzaamheid te combineren. Daarin vervult natuursteen mogelijk een belangrijke esthetische rol.

Om u bij het ontwerpproces van dienst te zijn en u te ondersteunen bij met name de technische ontwerpaspecten van natuursteen bestrating, stellen wij u een aantal hulpmiddelen ter beschikking.

  • Wij stellen allereerst onze kennis en ervaring in het aanleggen van natuursteen bestratingen graag ter beschikking. Dit doen wij primair via deze website, waar u bij Referentieprojecten en Foto's vele soorten materialen, toepassingen en verbanden kunt bekijken. Vanzelfsprekend zijn er, behalve de foto's op deze website, nog veel meer gegevens en foto's van de referentieprojecten beschikbaar. Het staat u vrij ons daarover te benaderen.
  • Daarnaast hebben wij onder de Formulieren een checklijst opgenomen waarmee u in het ontwerpproces uitgangspunten kunt toetsen en mogelijk met uw opdrachtgever kunt preciseren als blijkt dat bepaalde informatie nog onvoldoende beschikbaar is. Deze checklijst is specifiek gericht op de voorwaarden om tot een duurzame constructie van fundering, bestrating en voegvulling te komen.
  • Onder Downloads zijn diverse besteksteksten opgenomen, deze kunnen worden ondergebracht in RAW bestekken, zodanig dat de juiste uitvraag wordt verkregen m.b.t. de natuursteen constructie en voegvulling.
  • Onder voegvulling zijn onze beschikbare producten benoemd. De productbladen zijn daar te benaderen.

HIER treft u een PRESENTATIE aan over voegvulling in relatie tot de constructieopbouw.

Vanzelfsprekend is er nog veel meer te bespreken over natuursteen bestrating, zeker in relatie tot uw concrete projecten. Maak vrijblijvend een afspraak om kennis te maken en onze toegevoegde waarde te bespreken!

BEZOEKADRES

GEOBIND B.V.
Vinkenveld 2 D
5249 JP Rosmalen
bezoek op afspraak

CONTACT

073-5213556
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.